Tfn: 076 168 27 83

Aktuellt

Hej/Aslamo-Alakum alla föräldrar

” Förskolan Molekylen har samarbeta med Falköping o Skövde Kommun. Vi har egenkö ”

Just nu vi har ej lediga platser.

Ni är välkommen att ställa barn i kö via Skövde o Falköping kommun. Förskolan Molekylen bjuder på hämtning och lämning grattis i Skövde.

Vi söker förskollärare till våren förskolor, välkommen med CV

        

Bågen (3-6 år)

Avdelningen Bågen är för våra barn i åldrarna 3-6 och vi på bågen är 24 glada och nyfikna barn och 4 snälla och duktiga pedagoger. Hos oss går det undan, det händer stora saker och det händer i en snabb takt! Barn i ett- till treårs åldern utvecklar i en rasande fart och vi som barnskötare och pedagoger på förskolan Molekylen har privilegiet att få vara med denna otroliga utveckling i barnens ålder. Vi är till för att barnen ska känna sig trygga, omhändertagna och stimulerade.

Vi strävar efter att förskolan skall likna hemmiljön för att våra minsta ska känna trygghet. Vi jobbar med barnens alla sinnen genom att erbjuda stimulerande aktiviteter och jobba med varierande material. Vi pratar mycket med våra barn för att stimulera deras språkutveckling, vi använder oss av sånger, sagor samt rim och ramsor. Vi uppmuntrar också barnens nyfikenhet och jobbar medvetet med att stimulera barnen när vi är i naturen, när vi har vattenlekar och när vi pysslar eller målar.

Klicka för inloggning här

Forskolan Molekylen ©2014